Whisky







Motto: Kdybychom přesně zjistili, jakou dávku whisky máme každodenně pít - a kdybychom ji také skutečně pili -, jsem přesvědčen, že bychom žili věčně a že by se svět obešel bez lékařů a hřbitovů. (Walter Scott)





Něco o whisky
Některé značky whisky
Oblasti známé výrobou whisky
Odkazy na různé stránky s whisky
A něco pro oči - Galerie obrázků
Pár zajímavostí a otazníků
Kde koupit
Screensaver + něco zajímavého
Zajímavosti - nejen ze světa whisky
Malé zamyšlení nad sklenkou whisky


Mystify - Nová luxusní Whisky v Čechách




Motto: Kvalitní několikaletá malt whisky, starý rum z Karibských ostrovů a francouzský koňak jsou jediné tři parfémy, které se dají kromě vůně i vychutnat.



Aktualizováno: Některé značky whisky (po většinou obrázky a fotky a jen něco málo textu), Kde koupit, Malé zamyšlení, Mystify


Konečně byly stránky optimalizovány i pro jiné rozlišení, než je 1024 x 768. S tímto rozlišením jsou tvořeny. Celkem bezproblémové je rozlišení 1152 x 864 a v rozlišení 800 x 600 by měly nyní odpadnout problémy s čitelností některých stránek, přesto to rozlišení moc nedoporučuji. Rozlišení 640 x 480 bude pravděpodobně nekoukatelné a z rozlišením vyšším než 1152 x 864 to nemám vyzkoušené, ale pravděpodobně se v tomto rozlišení na některých stránkách rozhází formát těchto stránek. S rychlostí načítání těchto stránek toho zatím moc neudělám. Zkoušel jsem přístup na tyto stránky modemem 56kb a považuji to stále za přijatelné.


Jednotlivé stránky jsou průběžně updatovány a to i v celé struktuře (podle toho co se dozvím nového), a tak jsou jak stránky o značkách whisky, tak i jiné neustále měněny. Veškeré informace jsou ze všech možných zdrojů. Knížky, časopisy, letáky, Internet, a to včetně překladů. Může se tedy stát, že některé informace budou špatně (bude mi to velice líto a doufám, že to nebude časté). Navíc některé infomace jsou přeložené z angličtiny (umím asi tak tři slova a z toho čtyři jsou sprostá, ale poctivě se učím). Stránky jsou optimalizovány (česky řečeno, asi nejlépe vypadají) na 1024 * 768 (= 786432 :-)), asi to bude tím, že zrovna v tomto rozlišení je tvořím, ale snažím se aby i při 800 * 600 a 1152 * 864 byly koukatelné , na verzi prohlížeče vzhledem k jednoduchosti, jak jsou dělány nezáleží. O to více záleží bohužel na připojení (z HDD a na 128 kb/s to běhá opravdu dobře, modem 56 kb/s jsem už taky testoval a ještě to stále jde, i když už je to znát, ale pro velké množství obrázků mám strach z pomalejších linek).







strana 1 - Home Page
Home Page
strana 3 - Piti