Kde koupit ??







Chci se na této stránce zaměřit na místa a prodejny, kde můžeme dobrou whisku koupit. Cena není hlavním kritériem, proto zde nebude přehled supermarketů a cena jediné značky, kterou tam prodávají. Jsem zaměřený na Prahu, protože zde bydlím a tip, který vy pošlete, si mohu jít také prohlédnout. Pokud by tip byl z jiných měst a byl opravdu dobrý, tak něco vymyslíme. Takže posílejte své tipy, ať máme všichni co největší přehled.




TIP 1

Wyzour - Jemná moje stará Scotch Whisky


Tato whiska se v naší obchodní síti neschání nesnadněji. Sám jsem ji memohl sehnat a pokud máte i vy takovýto problém, tak poradím. Obrátil jsem se přímo na firmu ProTrade s.r.o. se sídlem v Praze. Vyšli mi vstříc a whiska se dá zakoupit i přímo u nich, nebo vám poradí, kde se nachází nebližší prodejna v blízkosti vašeho bydliště. Navíc jsem si tam velmi dobře popovídal, samozřejmě o whisky. Odcházel jsem od nich s příjemnou chutí v ústech a s příjemným pocitem, že Wyzour se věnují ti správní lidé. Kontakt na tuto firmu najdete na adrese www.wyzour.cz. Pokud by náhodou server neběžel, tak pražský telefon je : 61912394. Pokud ochutnáte Wyzoura, napište.



TIP 2

TVIN - velkoobchod a maloobchod s nápoji


Asi v tuto chvíli nejlepší obchod co znám. Není zaměřený pouze na whisky, ale na celý sortiment nápojů. A i přesto, je zde výběr whisky velmi dobrý a ceny víc než dobré. Nedávno jsem si zde byl jednu velmi dobrou lahvinku koupit a měl jsem možnost při této příležitosti mluvit s panem vedoucím. Je vidět, že tento obchod řídí člověk se zájmem o dobré pití. Prošli jsme se mezi regály a velmi zaajímavě si popovídali. Přestože obchod působí na první pohled jako velký supermarket, není to pravda. V klidu a pohodě je možné si prohlédnout velké množství druhů whisky. V brzké době se tam znovu chystám a uvidím, jak obstojí tentokrát, zase mám v hlavě jednu velmi zajímavou lahvinku. Všem co jsou zaměřeni jako já, doporučuji návštěvu tohoto obchodu. A rada: vemte si ssebou kapesníky, až budete "slintat" u regálů; mějte hodně času, protože to není na 5 minut; a vemte si ssebou hodně peněz anebo žádné, tak středně není možné. A kde ho najdete ? V Modleticích. U dálnice D1 sjezd na Říčany a Jesenici, směr Jesenice a jsou tam nepřehlédnutelné směrovky. Otevřeno mají v týdnu od 8:00.







Zpět