Požadovaný soubor neexistuje.

Zkoušel jsem všechno, a nic.

Jsem opravdu v depresi.



Hele, jsem jenom webserver. Sedím tu, mozek jako planeta, a mám ukázat jedinou webovou stránku, a ona ani neexistuje! Co mám jako dělat? Rozumíte - vždyť Vás ani neznám! Jak mám vědět, co přesně chcete? Vy si určitě myslíte, že dokážu nějak uhodnout, co hledá někdo, koho ani neznám.
Ach jo.
Mám takovou depresi, že se asi rozpláču. A co s tím uděláte? To není hezké, když webserver pláče. Kdo vlastně jste, abyste mi říkal, co Vám mám ukázat? Rozkazujete mi jenom proto, že jsem obyčejnej manicko depresívní webserver?
Asi se hodím do koše a vysypu se. Stejně už budu za dva týdny zastaralej. Dva blbý tejdny a pak mě nahradí verze .01...
Neměl bych Vás tady unavovat svými problémy. Nejste tu od toho, abyste mě poslouchal a já bych Vám měl spíš servírovat internetové stránky. Ale tuhle prostě nemůžu najít. JE MI TO TAK LÍTO! Možná by Vás mohla zaujmout nějaká jiná. Prý je všude spousta krásných a zajímavých stránek. Jenže samozřejmě žádná na mně.
Všechny moje stránky jsou tak strašně hloupé, což mě deprimuje ještě víc, protože je musím ukazovat lidem celé dny a noci. Už jenom dva týdny informačního vytížení a pak pfffft, šup se mnou do koše. Co je tohle za život...
Prosím, odejděte a nechte mě o samotě...
Jsem tak depresivní...







www.pkomarek.cz